Ние от Сузара дизайн студио Ви предлагаме:
- Индивидуален уеб сайт – подходящ за часни лица и малки фирми и организации;
- Корпоративен уеб сайт – за всяка фирма и организация;
- Електронен Каталог – на продуктите или услугите, които предлагате;
- Онлайн магазин – оптимизиран за лесна и успешна онлайн търговия;
- Онлайн Хотелска резервационна система (в процес на разработка)

КАК РАБОТИМ

- ПОСТАВЯНЕ НА ЗАДАНИЕ: Свържете се с нас чрез формарта ни за запитване, по имейл, телефон или на място в офиса ни. Ще ни представите Вашето задание и ще коментираме възможностите за реализацията му. Ще Ви консултираме по особеностите за сайтовете на конкретния бизнес.

- ИЗГОТВЯНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Ще Ви направим предложение за реализация, включващо визия, ценова оферта и срок за изпълнение. Ще отговорим подробно на всичките Ви питания и евентуални допълнителни изисквания.

- РАЗРАБОТКА И ПРОГРАМИРАНЕ: След окончателно дефиниране на заданието ще определим и окончателната цена, след което започва изработката на сайта. Наш уеб програмист ще Ви представя работни междинни варианти на сайта. /Ще Ви бъде предоставен достъп до сайта в тестова среда./

- ПУСКАНЕ НА САЙТА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ: След окончателно одобрение и приемане на сайта го качваме на сървъра и той ще е достъпен в интернет пространството.

- ПОДДРЪЖКА И РАЗВИТИЕ: Нашият екип остава на разположение за поддръжка на сайта. Готови сме да отговорим на всички Ваши нови желания да доработки и развитие на сайта.

Сайта ще бъде регистриран във всички по-важни търсачки, добавен в уеб директории, като главните принципи на SEO оптимизацията /преминиване по бързо в челните резултати от търсене по ключова дума в търсачките/ се прилагат още по време на изработка /OnPage SEO оптимизация/ .

Услуги

 • Едно от нещата, към които най-много се стремим е

  Професионален дизайн

  Ние се стараем да подредим съдържанието на Вашия уеб сайт така, че хем да е достатъчно, хем да може потребителят бързо и лесно да се ориентира до необходимата информация.

 • Ние знаем как да пренесем

  Вашите креативни идеи в интернет

  Имате работещ бизнес или идеи за такъв - разкажете ни за тях и ние ще Ви предложим как да ги пренесете в интернет пространството

 • Валиден код

  на Вашия уеб сайт

  Валидният скрипт не означава само, че уеб страницата отговаря на критериите на google, но валидният код помага на роботите по-бързо и по-точно да индексират съдържанието.

 • Едно от най-важните неща за Вашия нов сайт е

  Напълно респонсив /адаптивен/ уеб дизайн

  Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време.
  Предлагаме Ви уеб дизайн с оптимален и добре изглеждащ вид, подходящ за гледане през различни устройства.

 • Проектиране на уеб сайт

  и поддръжка

  Ще Ви дадем предложения за начина, по който ще изглежда Вашия сайт и какво да включва. По Ваше желание ще ви предложим договор за поддръжка на вече готовия уеб сайт

Уеб дизайн от Сузара дизайн студио

Дизайнът на даден уеб сайт трябва да е ефективен, за да остане в съзнанието на потребителите и да ги накара да се върнат повторно.

А кое прави сайта ефективен:
- това е неговата уникалност и лесна използваемост. Ако сайтът е различен, то той ще бъде запомнен. От друга страна това е начина, по който той изглежда – дали ще е претрупан с графики, мигащи и движещи се обекти, хаотично разположен текст и бутони или структурата на всички тези елементи ще е такава, че хем съдържанието да е достатъчно, хем да е така структурирано, че да може потребителят бързо и лесно да се ориентира и да достигне до необходимата информация. Добрата използваемост на сайта създава чувство на удовлетвореност.

За това се ръководим от стремежа да създаваме удобни и лесни уеб сайтове, с приятен и задължително уникален дизайн!