Сузара уеб дизайн студио е създадено през 2008 година с цел изработка и поддръжка на уеб сайтове. През годините сме изработили над 200 сайта. Почти десет години доволни клиенти, опит, пазарен успех.
Ние сме професионалисти и знаем как се правят сайтове. И ги правим безкомпромисно добри. Измерителят на нашата работа е успеха на нашите клиенти. Важно e да знаете, че екипa ни е от програмисти и в изработката реално пишем софтуер, а не използваме платформи и шаблони. Програмирането е разликата между професионалния уеб сайт и масово предлаганите сайтoве. Програмирането е изкуство! При нас няма да чуете, че нещо не може да стане. Дайте свобода на желанията си. Поискайте най-добрия сайт за Вашия бизнес. Той ще бъде Вашето лице пред света. Не допускайте компромис със себе си и желанията си, само защото някой не може да го направи. Ние можем, и ще Ви го изработим. Бързо и качествено.
Разполагаме с дизайнерски екип, който ще Ви помогне да изберете най-добрата визия за Вашия сайт. Дизайн, разположение на елементите, графични лога, и всичко, което е нужно, за да сте блестящи. Ще сте горди, винаги, когато някой посети Вашия сайт. Ще знаете, че е видял по най-добрия и безкомпромисен начин Вашия бизнес. Ще сте уверени. Това е пътя на успеха. Потребителите са безкомпромисни и няма да имате втори шанс за добро първо впечатление.

Екипът на Сузара дизайн студио предлага пълен набор от перфектно реализирани услуги - креативни и иновативни дизайнерски решения, програмиране, рекламиране и промотиране на готовия уеб сайт в iнтернет пространството с цел да се получи един завършен продукт, който да работи за Вас. Целта ни е да помагаме на всеки клиент, който се е свързал с нас да развива успешно бизнеса си в интернет.

Винаги се стремим да създаваме трайни връзки със своите клиенти, а най - голямата награда е тяхното удовлетворение от постигнатите резултати.

Вие избирате на кого да доверите бизнеса си. За нас е удоволствие да Ви поканим да станете наш клиент.

студио за изработка на уеб сайтове

Последни проекти

Обадете ни се, за да получите Вашата оферта за уеб сайт

Услуги

Ние не Ви предлагаме просто изработка на уеб сайт. По-скоро ще разкажете за идеите си или за начина, по който работи Вашия бизнес, а ние ще Ви предложим как да ги пренесете в света на интернет.

 • Едно от нещата, към които най-много се стремим е

  Професионален дизайн

  Ние се стараем да подредим съдържанието на Вашия уеб сайт така, че хем да е достатъчно, хем да може потребителят бързо и лесно да се ориентира до необходимата информация.

 • Ние знаем как да пренесем

  Вашите креативни идеи в интернет

  Имате работещ бизнес или идеи за такъв - разкажете ни за тях и ние ще Ви предложим как да ги пренесете в интернет пространството

 • Валиден код

  на Вашия уеб сайт

  Валидният скрипт не означава само, че уеб страницата отговаря на критериите на google, но валидният код помага на роботите по-бързо и по-точно да индексират съдържанието.

 • Едно от най-важните неща за Вашия нов сайт е

  Напълно респонсив /адаптивен/ уеб дизайн

  Респонсив дизайнът без съмнение е нещо значимо в последно време.
  Предлагаме Ви уеб дизайн с оптимален и добре изглеждащ вид, подходящ за гледане през различни устройства.

 • Проектиране на уеб сайт

  и поддръжка

  Ще Ви дадем предложения за начина, по който ще изглежда Вашия сайт и какво да включва. По Ваше желание ще ви предложим договор за поддръжка на вече готовия уеб сайт

Защо Сузара дизайн студио?

Защото Ви предлагаме уникален дизайн и изработка на уеб сайтове, които са максимално лесни за ползване, атрактивни и с приятен облик, което Ви гарантира повторното връщане на потребителите.

Цените са изключително достъпни, тъй като най-важната причина за това, което правим е предизвикателството от всеки един проект и най - вече удоволствието от добре свършената работа.

Ние влагаме цялата си фантазия и въображение, за да създам уникален облик на сайта Ви. Освен това се стараем максимално добре да структурираме всички елементи, за да стане сайта лесен за използване и приятен за гледане.

Специални предложения

Безплатен хостинг и домейн

за първата година при подписване на договор за поддръжка

Сузара дизайн студио Ви предоставя и поддръжка на сайта, което означава, че винаги може да се добави нова функционалност, ново съдържание, да се промени или изтрие старо, да се добавят изображения, да се сменят тези, които вече са в сайта, да се променят или заменят отделни елементи или цветове. При подписване на договор за поддръжка на уеб сайта получавате безплатно регистрация на домейн име и хостинг план за първата година.

повече

Уеб дизайн от Сузара дизайн студио

Дизайнът на даден уеб сайт трябва да е ефективен, за да остане в съзнанието на потребителите и да ги накара да се върнат повторно.

А кое прави сайта ефективен:
- това е неговата уникалност и лесна използваемост. Ако сайтът е различен, то той ще бъде запомнен. От друга страна това е начина, по който той изглежда – дали ще е претрупан с графики, мигащи и движещи се обекти, хаотично разположен текст и бутони или структурата на всички тези елементи ще е такава, че хем съдържанието да е достатъчно, хем да е така структурирано, че да може потребителят бързо и лесно да се ориентира и да достигне до необходимата информация. Добрата използваемост на сайта създава чувство на удовлетвореност.

За това се ръководим от стремежа да създаваме удобни и лесни уеб сайтове, с приятен и задължително уникален дизайн!